maandag 15 juni 2009


Schoenen alarm!

schoenenhome

Schoenen, welke een beetje zichzelf respecterende vrouw, heeft er niet minstens 5 paar, en denkt: er kan er nog best eentje bij? Dan heb ik hier de perfecte site voor je: schoenen.nl. De naam zegt het al, hier zijn schoenen verkrijgbaar in alle soorten, maten, vormen, modellen en met alle mogelijke soorten prints. Hier gaat een wereld open voor de vrouw die elke keer als ze gaat winkelen met tassen vol schoenendozen thuiskomt… maar hier worden ze gewoon opgestuurd, en hoef je er niet zelf mee te lopen sjouwen!

rozesandaalzakelijkgymp

Zoals je ziet, is er voor ieder wat wils. Of je nu zakelijk bent, klassiek, vrolijk, of een pump-a-holic, hier kun je krijgen wat je wilt. Als je op de schoen klikt kom je meteen op de site waar hij vandaag komt.

Er zijn verschillende merken verkrijgbaar, ook daarop kun je selecteren. Tommy Hilfiger, Clarks, Gabor, Replay, Miss Sixty, Mexx, Scapa, Riverwood, en nog veel meer andere merken zijn er verkrijgbaar. Van goede kwaliteit dus, en de prijs varieert heel erg.

slippersneakerlaars

Neem dus een kijkje op de site en vergaap je aan hooggehakte pumps, stoere sneakers, schattige ballerina’s en zomerse slippers!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer