zaterdag 6 juni 2009


Tom Tailor

homett

Meer basic kan haast niet… Tom Tailor is een heel kompleet merk, met accessoires en kleding voor vrouwen, mannen en kinderen. Het komt uit Duitsland en wordt verkocht in heel Europa. Je kunt er je hele garderobe aanschaffen, zonder hoge kosten. En dat is natuurlijk wel handig, voor hele normale vrouwen, die niet te veel willen opvallen, maar er toch vrolijk bij willen lopen deze zomer!

In de collectie van deze zomer komen veel basic kleuren en modellen voor, wat op wordt gevrolijkt door vrolijke sjaaltjes, gekleurde riemen of een zomerse tas. Een paars gestipte polo of een uber vrolijk gestreept rokje? Tom Tailor heeft het voor je, en niet eens zo duur.

 2modellentt

Zeker de accessoires zijn een kijkje waard. Van zonnebrillen tot badjassen en van leesbrillen tot armbanden… ze hebben werkelijk alles.

Dus heb jij nou iets basics nodig maar je weet niet waar je het kunt krijgen? Neem dan een kijkje in een van de vele vestigingen van Tom Tailor, of kijk in de webshop, en koop datgene wat je nu altijd al had willen hebben!

accessoirestt


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

1 reactieReageer