woensdag 25 maart 2009


Shoeby Fashion

17shoeby-fashion

Hou van Holland

Voor de perfecte mode mood hoeven we dit seizoen niet ver. Met traditie en toptrends van eigen bodem slaagt iedereen met vlag en wimpel. Frisse nieuwe lentelooks zijn als wind en water, spannend en spetterend. Ons modeland zit vol inspiratie!

Naast de felle primaire kleuren, die we dit voorjaar zien in de nieuwe collecties, zijn de neutral colours, zoals nude, grijs en wit mooie tegenhangers. Ook dit seizoen kunnen basisstukken niet ontbreken inieders kast. Een wit  jasje kun je op allerlei manieren combineren. Zoals op een grijze stretch ¾ broek, met leuke details als de gespsluiting onder aan de pijp.

Ook een  zachtgele soepelvallende voile top is uitstekend te combineren met een grijze pantalon.  De jurk is een must dit voorjaar. Ze zijn er in allerlei vormen, maar er gaat niets boven de basicuitvoering, zoals  in neutral grey.  Met deze basics kan het voorjaar beginnen!

Shoptip: www.shoebyfashion.nl


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer