donderdag 9 juli 2009


Asos.com

asossssssss

Voor mensen die geen zin hebben om met tassen te zeulen in de stad, om in de rij bij de kassa of de pashokjes te staan, of gewoon geen puf hebben om schoenen aan te trekken en eropuit te gaan. Voor hen is Asos.com gemaakt. Een online shop met heel veel kleding, van bekende en onbekende merken. Veel kleding is apart, niet zo casual, maar meer chic. Het is voor mensen die van glamour houden en niet schrikken van een beetje glans.

image1lCAC06QDNimage1lCASWWCHT

Maar, als je daar niet van houdt, kun je er ook terecht. Ze hebben ook basic kleren, maar niet veel. Wel kun je veel designerkleding en outlet krijgen. De prijs erg, de designer kleding is erg duur, wat te verwachten is, en de outlet natuurlijk erg goedkoop. De rest van de kleding zit, wat prijs betreft, daar ongeveer tussenin. Zoals je ziet, zijn er heel veel verschillende soorten stijlen, modellen, printen, kleuren, enz. Voor ieder wat wils!

image1lCATT92R1image1lCABCX02L


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer