maandag 4 mei 2009


De wereld van Indian Rose

bs20-20indian20rose1

Op de site van Indian Rose wordt je meteen welkom geheten en je krijgt meteen een ‘Indian’-gevoel. Zomerse bloemen en leuke tekeningetjes versieren de site en geven je een vrolijk gevoel. Maar, het gaat natuurlijk niet om het uiterlijk, maar om wat ze te koop hebben… op de site staan verschillende filmpjes en foto’s van modeshows, en ook een ‘ boek’ waarin je de collectie kunt bekijken.

Blauwe jassen, rode blouses, grijze vesten en rood met gouden tops zijn verkrijgbaar bij de ‘tops’. Niet zo heel veel bijzonders, maar de meeste kleding heeft wel een indiaans accent, zoals verschillende kleuren naden, een strikje of een klein bontkraagje. Bij de ‘ Bottoms’ zijn vooral spijkerbroeken te krijgen en een enkele spijkerrok. Ook daar is gebruik gemaakt van verschillende kleuren naden. Erg handig is het ook dat er van alle kleding de voor en achterkant is gefotografeerd. Zo kun je elk detail – zeker met de zoom-functie- goed zien!

Indian Rose verkoopt verschillende merken, maar toch is de collectie die op de site staan, niet zo heel erg uitgebreid. Veel spijkerbroeken en shirts, niet erg gevarieerd. Toch kun je hier voor aparte dingen zeker terecht. Leuke details geven de kleding een Indiaans tintje.

Kijk ook eens op www.indianrose.it en ontdek hoe de wereld eruit ziet bij de ‘Indians’…


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer