dinsdag 14 april 2009


Accesorize, accessoires voor elke outfit!

Accessorize is een landelijke modeketen en kenmerkt zich door een zeer breed en mondiaal assortiment van mode accessoires. Naast seizoensgebonden produkten als slippers, bikini’s, handschoenen en shawls, vormen de tassen, sieraden, hoeden, riemen, haaraccessoires en underwear een vast onderdeel van de uitgebreide collectie. En alles is op kleur en thema gesorteerd.

byzantine

Hier boven zie je de collectie Byzantine.

Neutrale kleuren. Zo kan je een drukke outfit hebben met toch rustig gekleurde accessoires.

dakota

Kleur, frisheid is wat je opvalt bij de collectie Dakota. Heerlijke gekleurde accessoires geven je outfit een zomers gevoel. De turquoise kleur is helemaal hot deze zomer! gecombineerd met bruin is de ultieme strandlook.

japanesque

Dit is de wat rustiger collectie; japanesque. Deze accessoires kan je goed gebruiken voor een druk outfit of juist bij een rustig outfit. Perfect voor een lekkere zomeravond!

mahiki

Lekker drukke printjes en kleurtjes kenmerkt de collectie Mahiki. Allerlei drukke printjes bij elkaar kan deze zomer heel goed. Het is één van de trends deze zomer!

Kijk eens voor meer informatie op www.accessorize.nl, daar kan je gelijk ook naar de webshop!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer