dinsdag 17 november 2009


G-STAR RAW – stoer, maar vrouwelijk

aaa

Stoer, mannelijk, apart en de trend zettend. Dat is in een paar woorden de collectie van G-STAR RAW. Stoer om hun mannelijke tintjes, door de spijkerstof. Apart door de soms unieke kledingstukken die je nergens anders ziet. En trend zettend omdat je als je iemand met zo’n uniek kledingstuk ziet lopen, een tijd daarna veel meer mensen ermee ziet lopen. En dan weet je: dat is van G-STAR RAW.

a

aa

Ook is G-STAR RAW erg veelzijdig, je ziet niet veel dezelfde modellen of printen. Printjes zie je sowieso niet veel bij G-STAR RAW. De ene keer een heel strak rokje, de volgende rok is heel erg lang en wijd… een vrouwelijke strakke broek, of een baggy  jongensbroek? Ook de accessoires, riemen, tassen en portemenees, zijn stoer, maar vrouwelijk. Maar ook als je vrouwelijk en elegant voor de dag wilt komen, is G-STAR RAW een merk voor jou. Neem een kijkje bij de ‘correct line’ en je ziet de zakelijke kant van G-STAR RAW. En zelfs om te sporten hebben ze een collectie… en dat alles op een verantwoorde manier.


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer