dinsdag 3 november 2009


FrouFrou’s

Vintage, tweedehands en nieuwe mode items! Je bent hier aan het goede adres voor unieke kleding, schoenen en accessoires! Stuk voor stuk worden deze unieke stukken opgespoord door het hondje Froufrou die een goede neus heeft voor mooie pronkstukken! Van zeer oude tot zeer aparte kleding. Niet de gemiddelde kleding wat in vele winkels hangt.

In de webshop vind je verschillende soorten kleding en accessoires, er is voor ieder wat wils. Ze hebben bijvoorbeeld mooie jurkjes voor speciale gelegenheden maar ook casual kleding voor alledaags gebruik. Ze hopen dat je met elke aankoop bij Froufrou’s iets unieks te pakken hebt waar je veel complimentjes over zult krijgen van mensen uit je omgeving!

En ook met het idee dat de leukste kledingstukken niet alleen nieuw hoeven te zijn maar dat het ook erg gaaf kan zijn om spullen tweedehands te kopen. Maar ze hebben ook veel mooie nieuwe items in de shop die net zo uniek zijn.

De spullen komen binnen van over de hele wereld omdat we niet alleen in Nederland inkopen. Want niet al het moois is in Nederland te vinden natuurlijk. Daardoor wordt het nog interessanter om te shoppen bij Froufrou’s!

tauperuffledblouse465V00421_dbd_header1


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer