zaterdag 17 oktober 2009


Van breisels tot ruitjes

aaaa

Breisels, somber, wijd, ruitjes, strepen, spijkerstof en breisels! Dat is de hele nieuwe collectie van Only in een paar woorden. Vooral de breisels en ruitjes springen eruit. Het lijkt wel of je deze winter geen klerenkast kunt hebben zonder gebreid vest, gebreide trui of gebreide jurk. En als je dat niets aan vindt moet je toch echt de gebreide muts, handschoenen en sjaal gebruiken of in ieder geval aan de kapstok hebben hangen.

1983_63742_large[1]

Ook de ruitjes lijken erg gewild bij Only. Van moderne tot ouderwetse boerenruiten, alles is verkrijgbaar. Ook op winterjassen zijn ruitjes erg gewild. Ook zie je veel dikke winterjassen, soms in de gekste kleuren. Ook zie je af en toe wat bont voorbij komen en de tailleriem hoef je ook niet in de kast te laten hangen deze winter.

5700345251840-MATTPU[1]

Kortom: Only is een merk voor de wat stoerdere vrouw die er deze winter helemaal hip uit wil zien met gebreide stoffen, geruite tunieken, warme mutsen en elegante jurkjes.


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer