donderdag 8 oktober 2009


De herfst van Shoeby Fashion

Een vertrouwde winkel met vertrouwde merken; Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic zijn ook dit najaar weer in de collectie te vinden. Niet hele bekende merken, maar ze zijn toch zeker het bekijken – en dragen – waard. Je kunt je hele kast vullen bij Shoeby Fashion, van basics tot feestkleding, van schoenen tot sieraden, van sjaaltjes tot spijkerbroeken.

aaa

aabb

Ook deze herfst zie je bij Shoeby Fashion weer tunieken. Fleurige gevallen voor op een spijkerbroek of andere basic. Ook het gebreide trui zit heerlijk en staat charmant, als je hem op de goede manier combineert. Bijvoorbeeld met een riem of leuke sjaal.

abc

Ik heb zelfs een erg apart shirt gespot: met een print van een sjaal erop. Erg handig als je wel een sjaal om wilt, maar het eigenlijk te warm is. Ook de andere shirtjes zijn erg leuk en origineel. Leuke prints of kleurencombinaties maken deze herfst toch nog een beetje vrolijk.


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer